MSI GL62M anlık FPS düşmesi

Mert Keyf

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar MSI GL62M 7RD 609XTR modeli var elimde. Alali 3 hafta oldu oyunlarda map degisince veya saving falan olunca 1 2 SN'lik FPS dusup geri geliyor. Onun haricinde ayni mapta oynarken akici bi sorun yok. Isinma gibi bi derdi yok GPU 60 CPU 65 en fazla oluyor. Tum driverlar guncel driver boosterla guncelledim her seyi. Windows 10 Pro 64 bit temiz kurulum yaptim. HD Tune'da harddiskte hic sorun yok diyor. Sorun nedir? Cozumunu bilen var mi ya da bu benim mi takintiligim dogal birsey mi bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fps düşüşleri hep mi oluyor yoksa map değişince mi oluyor? Düzelince gpu kullanım düşüşü oluyor mu?

Aynı sorunu yaşıyorum. Sorunun single channel ram lerden kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü aynı sorunu single channel ram li masaüstü bir bilgisayarda da yaşadım. Bir tane daha ram alıp dual channel yapıp denemek lazım.

Ben GP62M almayı planlıyordum. Bende aynı sorunu yaşar mıyım? GP62M'yi alıp hiç sorun yaşamayanlarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…