C crista Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 MSI GL62M Laptopum yeni aldığım SSD'yi görmüyor. Yapılacak bir şey var mıdır? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2021
Math1xs Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #2 crista dedi: MSI GL62M Laptopum yeni aldığım SSD'yi görmüyor. Yapılacak bir şey var mıdır? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Normaldir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
crista dedi: MSI GL62M Laptopum yeni aldığım SSD'yi görmüyor. Yapılacak bir şey var mıdır? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Normaldir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C crista Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #3 Math1xs dedi: Normaldir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bios , Windows ikisindede SSD görünmüyor.Yolladığın video yu izledim.Teşekkürler.Yoruldumama çözüm bulamadım.
Math1xs dedi: Normaldir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bios , Windows ikisindede SSD görünmüyor.Yolladığın video yu izledim.Teşekkürler.Yoruldumama çözüm bulamadım.