i7 7700HQ, i5 7600K/i3 8350K ayarında. Yani donanım ihtiyacının olacağı gün gelene kadar bunun önemini anlayamıyorsun. Başıma geldi, gittim i5 6300HQ'lu bilgisayarı almıştım, şimdi çok ihtiyacım oldu ve lanet ediyorum!
i7 7700HQ, i5 7600K/i3 8350K ayarında. Yani donanım ihtiyacının olacağı gün gelene kadar bunun önemini anlayamıyorsun. Başıma geldi, gittim i5 6300HQ'lu bilgisayarı almıştım, şimdi çok ihtiyacım oldu ve lanet ediyorum!
Hocam vatandan döndüm orda asus ile hp arasında çok kaldım. Msi almak istemiyorum çünkü bende biraz markaya veriyoruz parayı. Her neyse şimdi şöyle hp de işlemci dediğin gibi daha iyi lakin asus da ekran kartı 4gb versiyonu olanmış bazı oyunlarda ihtiyaç oluyormuş sanırsam sence bu maddelere bakacak olursak hangisi daha iyi son olarak hp de çift soğutma ve ips ekran var asus da tn panel
@klestA Hp açık ara önde. Ucuz modellerdeki TN paneller berbat oluyor, aldığına pişman olabilirsin. @GCN 'nin attığı modelin sitesini bırakacağım ayrıntılarına bakarsın orada sitesinde de IPS yazıyor bu arada. Ayrıca 2GB olması önemli değil gerekirse bilgisayarın kendi RAM'inden de kullanıyor zaten. Vatan'daki elemanlara hiç bir şey sorma bu arada ne bir şey bildikleri var ne de iyi malı satmaya çalıştıkları.