MSI GL62MVR 7RFX-1048 vs GP62MVRX Leopard Pro-1264 vs GP62VRX Leopard Pro-694

Atakan Kuskaya

Megapat
Daha fazla  
Hevesinizi kırmak istemem ama o fiyatlara gümrük vergisi de ekleniyor. Ayrıca ürünlerde "This item doesn't ship to Turkey" yazıyor. Yani o ürün Türkiye'ye getirilemiyor.

Her üç modelin işlemci + ekran kartı + bellek + SSD (GL62MVR 7RFX hariç) + HDD özellikleri aynı ama MSI GP62MVRX Leopard Pro'nun paneli IPS Level. Bu özelliğinden dolayı satın almak daha mantıklı olur.

Hevesinizi kırmak istemem ama o fiyatlara gümrük vergisi de ekleniyor. Ayrıca ürünlerde "This item doesn't ship to Turkey" yazıyor. Yani o ürün Türkiye'ye getirilemiyor.
Bilgi için teşekkür ederım öncelikle. Ben Amerikada yaşıyorum zaten. Türkiye'ye getirtmiyeceğim bilgisayarı.
Her üç modelin işlemci + ekran kartı + bellek + SSD (GL62MVR 7RFX hariç) + HDD özellikleri aynı ama MSI GP62MVRX Leopard Pro'nun paneli IPS Level. Bu özelliğinden dolayı satın almak daha mantıklı olur.
Burda msi markasına pek talep yok. 3 bilgisayarıda aradım internette ama modellerini bulamadım. Bu yüzden inceleme veya kullanım izleyemedim. Kafamı karıştıran şeyde o biraz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı