Çözüldü MSI GL63 8RC, 100 dereceyi geçip mavi ekran verdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emir Gürler

Hectopat
Daha fazla  
MSI GL63 8RC laptopum önümüzdeki ay servise gönderilip temizlettirilecek. 3 yıllık bir laptop. Undervolt yaptım, 100 dereceyi geçti. Böyle 1 ay daha kullansam sorun çıkartır mı? Ne yapmalıyım?

Çözüm
UV'yi sizinle yapmıştık diye hatırlıyorum. Ayarlarınızı paylaşır mısınız? Bu arada ilk defa mı undervolt sonrası mavi ekran yediniz?

Kusuruma bakmayın lütfen, evet benimle yapmıştınız. Laptopa erişemediğim için mesajınızı göremedim ve mobilden de cevap veremedim, sorunumu çözdüm. RAM'ler ve pil yerinden çıkmış, takınca düzeldi ancak şimdi yazabildim. Yeniden özür diliyorum rahatsız ettiysem affola.
Öncelikle dosyaları paylaşın.

Hatanın nedeni yüksek ihtimal yapılan UV işlem ve sıcaklık.

MSI GL63 8RC laptopum önümüzdeki ay servise gönderilip temizlettirilecek. 3 yıllık bir laptop. Undervolt yaptım, 100 dereceyi geçti. Böyle 1 ay daha kullansam sorun çıkartır mı? Ne yapmalıyım?
UV'yi sizinle yapmıştık diye hatırlıyorum. Ayarlarınızı paylaşır mısınız? Bu arada ilk defa mı Undervolt sonrası mavi ekran yediniz?

UV'yi sizinle yapmıştık diye hatırlıyorum. Ayarlarınızı paylaşır mısınız? Bu arada ilk defa mı undervolt sonrası mavi ekran yediniz?

Kusuruma bakmayın lütfen, evet benimle yapmıştınız. Laptopa erişemediğim için mesajınızı göremedim ve mobilden de cevap veremedim, sorunumu çözdüm. RAM'ler ve pil yerinden çıkmış, takınca düzeldi ancak şimdi yazabildim. Yeniden özür diliyorum rahatsız ettiysem affola.

Çözüm

Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. Sorununuz devam ederse mesajınızın bildirimi gelsin diye bu mesajı yazıyorum ve konunuzu çözüldü olarak işaretliyorum, bilginize.

Bu arada bilginiz olsun undervoltunuz çok işime yaradı, kaliteden ödün vermeden FPS'im eskisi kadar iyi oldu. Ve ısı bu sabahı saymazsam normalde 57-60 derecelerde boşta ise 45 -50 derecelerde, 65 üstü görmedim. Zaten parçalar da laptop bagajda yolda iken çıkmış. Çok çok teşekkürler.

Bu arada bilginiz olsun undervoltunuz çok işime yaradı, kaliteden ödün vermeden FPS'im eskisi kadar iyi oldu. Ve ısı bu sabahı saymazsam normalde 57-60 derecelerde boşta ise 45 -50 derecelerde, 65 üstü görmedim. Zaten parçalar da laptop bagajda yolda iken çıkmış. Çok çok teşekkürler.
Rica ederim kolay gelsin. 😃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı