MSI GL63 8RC Kasma Sorunu

Ened1995

Decapat
Vatan'dan 1 ay önce indirimdeyken aldım.
Bilgisayarın açılması uygulamaların açılması çok yavaş ve çoğu oyunda sıkıntı çıkarıyor, arada bir nadir de olsa CS:GO'da takılıyor, GTA V'de 1 saat sonra takılıyor. 60 FPS üstünde kasma hissediyorum, 59'a düştüğü an bir ara 80'den 75'e düştü onu bile hissettim. Ekran kartı driverim BIOS'um her şeyim güncel çözemedim bir türlü :( Yardımlarınızı bekliyorum.

Sıcaklık değerleri normal windows'da gezerken 40° üstüne çıkmıyor oyunlarda 60°- 80° arası yanlız fan hızını sona alınca sıcaklık 70°'yi geçmiyor .
HDD 5400 RPM
Bu kadar para alıp 5400 RPM HDD koymuşlar sonradan farkettim :(
Samsung 970 EVO alıp serviste taktırsam tam performans alabilirmiyim 3000mb/s okuma hızı gibi boşa para vermeyelim.
İlginiz için Teşekkür Ederim.

Sıcaklık değerleri gayet güzel. Servise taktırmanıza gerek yok, SSD montajı çok çok kolay bir işlemdir ve MSI laptoplarda SSD, Ram ve HDD takılması garantiyi bozmaz.
ServisPoint arayıp sorabilirsiniz MSI Türkiye Yetkili Servisi'dir içiniz rahat etmiyorsa.
+90 212 288 42 30

Peki SSD olarak Samsung 970 EVO almayı düşünüyorum yanlız tam performans alamayacağımdan korkuyorum.
Bilgisayar destekliyormu o hızları çünkü forumda öyle bir konu gördüm Samsung 960 EVO ile 500MB/SN 400MB/SN hızlar alıyormuş.

GL63 8RC | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global Buradan bakabilirsiniz, destekliyor. Tam performans kullanabilimeniz için NVMe PCIe slotu olması lazım ki bu da bilgisayarınızda mevcut.

373698

Teşekkür ederim
Şuan SSD alamayacam galiba yazın alabilme imkanım var ozamana kadar windows 7 kurup kullansam garantide sıkıntı çıkarmı

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı