MSI GL63 8RE, BIOS'ta SSD görünmüyor

Aegirr

Decapat
MSI GL63 8RE model laptopumu temizledim ve termal macununu yeniledim. Bilgisayarı açmaya çalıştığımda beni Windows yerine BIOS'a attı ve oradan kontrol ettiğimde SSD görünmüyordu. (bilgisayarda bir tane SSD kullanıyorum ve Windows da onun içinde).

Bilgisayarımı ilk defa temizledim. Temizlemeden önce çalışıyordu şimdi BIOS'a atıyor ve Windows'un kurulu olduğu SSD'yi görmüyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer M.2 SSD ise vidalı olduğu için slotun oynayacağını düşünmüyorum, SATA SSD ise kablosunu çıkartıp tekrar takıp deneyin.

Söktüyseniz tam takamamış olabilirsiniz, tekrar denemekte fayda var.

Yarın tekrar deneyeceğim. Bazı konuları inceledim BIOS güncellemesi yapın diyen kişiler olmuş. Ben bilgisayarı alalı 2 sene oluyor ve hiç BIOS güncellemesi yapmadım. Bundan dolayı olabilir mi?

Yarın tekrar deneyeceğim. Bazı konuları inceledim BIOS güncellemesi yapın diyen kişiler olmuş. Ben bilgisayarı alalı 2 sene oluyor ve hiç BIOS güncellemesi yapmadım. Bundan dolayı olabilir mi?

Yeni mi aldınız SSD'yi? Eğer ilk aldığınızdan beri aynı SSD'yi kullanıyorsanız BIOS güncellemesinin çözeceğini pek sanmıyorum.

Yeni mi aldınız SSD'yi? Eğer ilk aldığınızdan beri aynı SSD'yi kullanıyorsanız BIOS güncellemesinin çözeceğini pek sanmıyorum.
Hayır SSD hiç değişmedi 2 yıldır kullandığım SSD.
Yarın tekrar taktığım zaman fotoğrafını da çekip atarım.
Bilgisayarı tekrar başlattım Windows geldi ve Windows SSD lerimi görüyor. Sanırım kendiliğinden düzeldi.
Bilgisayar bu durum yasandiktan sonra mavi ekran verdi ve kendini yeniden başlattı. Şuan biraz bilgisayarı kullanacağım yaklasik 30 dakika kadar. Ondan sonra yine sizi bilgilendirirm.
15 dakika CS:GO oynadım, 15 dakika internet sitelerinde gezdim ve bir sorunla karşılaşmadım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…