Merhaba arkadaşlar. Belirttiğim cihaza sahibim, oyunlarda 8 GB RAM yetmiyor gibime geliyor. O yüzden RAM'i 16 GB'a yükseltmeyi düşünüyorum ama aklımda 8 ile 16 arasında çok bir fiyat farkı olmadığından 16 GB RAM alıp, sonra bir 16 GB RAM daha alırım diye düşünüyorum. Sizce performans anlamında hangisini almalıyım?
Sisteminizin işlemcisi, anakartı ve RAM'i gibi temel bileşenlerinin detaylarını öğrenebileceğiniz faydalı bir araçtır. İşlemcinizi test edip, diğer işlemcilerle karşılaştırma yapma olanağı sağlar.
Merhaba arkadaşlar. Belirttiğim cihaza sahibim, oyunlarda 8 GB RAM yetmiyor gibime geliyor. O yüzden RAM'i 16 GB'a yükseltmeyi düşünüyorum ama aklımda 8 ile 16 arasında çok bir fiyat farkı olmadığından 16 GB RAM alıp, sonra bir 16 GB RAM daha alırım diye düşünüyorum. Sizce performans anlamında hangisini almalıyım?
MSI GL63 9SD Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
bilendenal.com
Burada uyumlu RAM ve SSD'ler var. 8 GB daha alıp 16 GB yapman kafi.