MSI GL63 8SE-439XTR Intel Core i7 8750H 16GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Fiyat aynı sayılır ya ekran boyutu ya da RTX2060 dan feragat etmek lazım ama hangisini alsam bilemedim. 15.6 güçlü bir ekran kartına sahip fakat alanı diğerine göre dar soğutmada problem çıkaracaktır diye düşünüyorum. Sizlerin fikri nedir ?
Takipteyim aynı fiyat bandında kesinlikle rtx 2060 olan modeli tercih ederdim. Ben de iş ağırlıklı laptop alacağım GL63 8SE ve GL63 9SE arasında kaldım işlemci farkından dolayı 1.5 k fazla ödemeye değer mi acaba.
Takipteyim aynı fiyat bandında kesinlikle rtx 2060 olan modeli tercih ederdim. Ben de iş ağırlıklı laptop alacağım GL63 8SE ve GL63 9SE arasında kaldım işlemci farkından dolayı 1.5 k fazla ödemeye değer mi acaba.