MSI GL65 9SC-041XTR Windows 10 20H2 performansı

SrcnTSC

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Aynı cihazı kullanan arkadaşlar için bilgi olması adına yazıyorum. Daha önce Windows 1909 sürümünü kullanıyordum. 2 gün önce Windows 10 20H2 sürümünü kurarak cihazımda bazı testler yaptım. Cinebench gibi testlerde ne kadar performans arttığı gözlemse de normal kullanımda sanki Windows 1909 sürümü daha stabil geldi. Fan devirinde sürekli artışlar vardı. Takılma ve benzeri durumlar gözlemledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bilgisayarım da 5 senelik bir dizüstü. Eminim yeni bilgisayarda 20h2 daha stabil çalışıyordur. İlk kurduğumda bana da güzel gelmişti. Ama kullandıkça ben de bazı sıkıntıların olduğunu ve tam stabil olmadığını fark ettim. (not:Arada distro denemek için 2 kere 20h2 kurdum sorun başka bir şey kaynaklı değil) Dediğiniz gibi fanlar da ara ara coşuyor. Nedense açma tuşuna bastığımda açılırken hep uçuyor fanlar. Bu arada termal temizlik diyecekler için şuan Linux kullanıyorum olmuyor, bundan önce 8.1,7 falanda denedim olmuyordu. 1909'dada olmuyordu. Forumda da sanki ram kullanımı şikayetleri arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…