MSI GL65 9SC SSD Ekleme

Ben 3 gün önce cihazı aldım. Nasıl 2 ay boyunca deneyim olarak ne anlatabilirsiniz. Bir de oynadığınız oyunlar nelerdir bazı oyunlarda FPS anlamında sıkıntı yaşıyorum.

Call of Duty wıı oynadım Full ayarlarda 100 altına düşmedi. Battlefield 5 oynadım oda aynı 100 altına düşmedi. PUBG'de Full ayarlarda 150 üstü görüyorum.
Cihazın sesi biraz daha iyi olsaydı iyi olabilir miş. GTA 5'de Full ayarlarda 170, 200 FPS alıyorum. Sonra IPS ekranların genel sorunu olan ışık sızması bende de hafiften var gece siyah ekranda daha belli oluyor. Olmayan cihaz neredeyse yokmuş bunu takmadım. O kadar takıntılı olmama rağmen. Ekran kartından bobin tıslaması oluyormuş bazı laptoplarda ben karşılaşmadım. Benim cihazdan hiçbir şikayet yok. Keşke firmalar şu ışık sızmasına çözüm bulabilse. Olmasa daha iyiymiş ama bu her cihazda varmış ben çok araştırdım yapacak bir şey yok. Cihaz çok ince çerçeveli gayet hoş. İndirimde aldım ben 9900₺'ye.

Benim kullandığım model i5 9300H ve 1650 olan. Siz üst seviye olan bir model kullanıyorsunuz sanırım. Dediğiniz gibi o ışık sızması bende de var. Ses olarak cidden haklısınız çok kötü bence.
BF 1 orta ayarlarda 32x32 Online modda 45-60 FPS alıyorum sanırım RAM yetersiz kalıyor. Ama cidden kaliteli bir cihaz. Kasasında kullanılan malzemeyi çözemedim garip.

Ben kasayı aşırı derecede beğendim. Çok hoşuma gitti. Ben 2060 RTX i7 9750H modelini aldım. Yanlışım olmasın BF5'de Full ayarlarda 90 FPS alıyorum şimdi girip baktım. Yanlış bilgi oldu. Işık sızmasına yapabilecek bir şey yok. Arkadaki LED'i gizlemekte firmalar güçlük çekiyor. Telefonundan bilgisayarına bilgisayardan TV'ye hepsinde var bu sorun. Özellikle monitör ve laptoplarda çok. İçin rahat olsun elindeki cihaz gayet başarılı bir cihaz. RAM 8 GB ona ileride takviye yapabilirsin. Keşke i5 9300H ile 1660 Ti'li modeli vardı hb. Da indirim oluyor her hafta onu alsaydın iyi olurdu sanki.

Bu cihazı 5900 TL'ye aldım. Onlar indirimli olsa bile bana biraz pahalı gelirdi.

Selamlar cihazın güncel fiyatı 5850 lira gözüküyor. Bana uygun geldi kullanımdan memnun musunuz? Ram eklemesi ve HDD ile çözülebilir bence cihazın eksikleri, sizin de yorumunuzu almak isterim kullanıcı sizsiniz.

Selamlar cihazın güncel fiyatı 5850 lira gözüküyor. Bana uygun geldi kullanımdan memnun musunuz? RAM eklemesi ve HDD ile çözülebilir bence cihazın eksikleri, sizin de yorumunuzu almak isterim kullanıcı sizsiniz.

Ben de sipariş verdim HP ile bunun arasında kaldım ama MSI olunca 300 TL daha fazla verip aldık bakalım inşallah sorun yaratmaz.

Ben de sipariş verdim. Benchmarkları ve kullanıcı yorumlarını eş zamanlı paylaşırız. Hp ile değil de ben de asus fx serisinden bir laptopla arada kalmıştım. Son 2 cihazımın da MSI olmasından ötürü üzeceğini düşünmüyorum. Yabancı kaynaklardan gördüğüm kadarıyla tek eksisi pil, 1,5 2 saat civarında gittiğini söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…