Çözüldü MSI GL65 9SC SSD yuvası türü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

draugr lord

Centipat
Arkadaşlar merhabalar. MSI GL65 9SC laptopum var. Bugün RAM takmak için içini açtığımda içinde bir tane SSD giriş yeri olduğunu gördüm. Fakat internette adam içinin nasıl açılacağını gösterirken açtıktan sonra o girişe HDD taktı. Giriş şöyle bir şey.
Sorum şu ben buna SSD takabilir miyim?

IMG_20201205_163807.jpg

Bir de taktığım SSD türü SATA mı olmalı cevaplarsanız sevinirim.

Çözüm
Arkadaşlar merhabalar. MSI GL65 9SC laptopum var. Bugün RAM takmak için içini açtığımda içinde bir tane SSD giriş yeri olduğunu gördüm. Fakat internette adam içinin nasıl açılacağını gösterirken açtıktan sonra o girişe HDD taktı. Giriş şöyle bir şey.

Eki Görüntüle 766881

SSD takabilirsiniz, evet SATA olmalı.

Eki Görüntüle 766881

SSD takabilirsiniz, evet SATA olmalı.

Çözüm
SATA 3 bir port. Evet takabilirsiniz. Hatta takın bence artık HDD önerilmiyor.

Evet SSD almayı düşünüyorum. 256 GB depolama alanı yetersiz kalıyor. 2 oyun yüklüyorum doluyor neredeyse. Bütçem 250 300 lira aralığında. Hangi SSD modelini önerirsiniz?

Patriot burst 240 GB tercih edebilirsiniz. Bütçenizi yükseltebilirseniz Samsung 860 Evo 250 GB almanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı