MSI GL65 9SD laptopa SSD yükseltme önerisi

Hayzınbörg1

Femtopat
MSI GL65 9SD laptop.
İşlemci i7 9750H.
Anakart Intel HM370.
Ekran kartı GTX 1660 Ti.
SSD 256 GB.
HDD 1 TB.
RAM 16 GB.

Kullanım: Ofis uygulamaları, internet gezintisi, AutoCAD, ara sıra ekran kartının el verdiği ölçüde oyun. Çoklu dosya okuma yazma ve erişim hızı önemli.

SSD yükseltmesi yapacağım. Mevcutta üzerinde 256 GB Toshiba kBG30ZMV256g SSD var. 1 TB SSD tavsiyesi alabilir miyim? SSD'de çok farklı çeşit var, hangisi bilgisayara uyumlu olur?

SSD bu uygun olur mu? SSD olarak daha uygun fiyatlı işimi görecek modeller de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung 970 EVO Plus 1TB
Crucial P3 1TB
Bunlara bakabilirsin fakat satın almadan önce M.2 NVMe portunun hızını ve uyumluluğunu kontrol etmenizde fayda var.

Samsung 970 EVO Plus 1TB
Crucial P3 1TB.
Bunlara bakabilirsin fakat satın almadan önce M.2 NVMe portunun hızını ve uyumluluğunu kontrol etmenizde fayda var.

Bilgisayar PCI-e 3.0 destekli ama ileri dönük olması açısından 4.0 olsun istiyorum. Asıl kafamı karıştıran mevcut SSD 2 çentikli alacaklarım hep tek çentikli. Bilgisayar özelliklerine göre NVMe portu hem PCI-e hem SATA destekli diyor. Zaten mevcut SSD üzerinde de PCI-e NVMe yazıyor ama çentik sayısından dolayı sorun olur mu?

Bunu bende sonradan gördüm fiyatı daha uygun hem de performans açısından tatmin edici duruyor. Stabilite ve ömür açısından bir değerlendirmeniz olur mu? Özellikle 990 Pro'ya göre.

Son düzenleme:

Uyumlu, sorun olmaz. 990 Pro daha iyi ama ben aradaki farka değeceğini düşünmüyorum. Kingston Renegade alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…