furkanaglar
Hectopat
Hangi marka önerirsiniz?8 GB, 2666 MHz, CL17 bir RAM almanı tavsiye ederim.
Tamamdır teşekkür ederim Sinerji üzerinden alıyorum sizin önerdiğiniz RAM'ıŞu an laptopta takılı olan bellek CL19. Yani CL19 bir bellek almanız gerekiyor. Sizin attığınız bellek benim attığım bellekle aynı. Nerede ucuza bulursanız oradan alın.
Ram elinize ulaştığında burdan bizi bilgilendirebilir misin? Bende Ram bakıyorum.Tamamdır teşekkür ederim Sinerji üzerinden alıyorum sizin önerdiğiniz RAM'ı
Düzenleme: Bilendenal.com üzerinden aşağıdaki RAM'ı aldım. Sitenin müşteri hizmetlerine sorduğumda bunu önerdiler, BigBoy Ram'lar Samsung üretimiymiş.
Bigboy 8GB DDR4 2666 MHz CL19 Notebook Rami - B26D4SC19/8G
B26D4SC19/8G Bigboy 8GB DDR4 2666 MHz CL19 Notebook Rami Bilendenal.com dan sisteminize uyumlu ürünü, uygun fiyatla şimdi alın!bilendenal.com
RAM'ı bugün teslim aldım. Dual channel olarak sorunsuz çalışıyor. CPU-Z'de laptopun içerisindeki Samsung RAM'ın birebir aynısı olarak görünüyor. Bu laptop için alınabilecek en ideal RAM bu diyebilirim.Ram elinize ulaştığında burdan bizi bilgilendirebilir misin? Bende Ram bakıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.