MSI GL65 için RAM Önerisi

furkanaglar

Hectopat
Merhaba, 2 gün önce almış olduğum MSI GL65 Leopard cihazımın mevcut 8 GB RAM'ını 16 GB'ye yükselteceğim. Ekte CPU-Z'den çekmiş olduğum cihazdaki mevcut RAM'ın özellikleri mevcut. Buna göre nasıl bir RAM almamı tavsiye edersiniz?

Dosya Ekleri

• ss.png
    ss.png
    40,7 KB · Görüntüleme: 161

Şu an laptopta takılı olan bellek CL19. Yani CL19 bir bellek almanız gerekiyor. Sizin attığınız bellek benim attığım bellekle aynı. Nerede ucuza bulursanız oradan alın.
Tamamdır teşekkür ederim Sinerji üzerinden alıyorum sizin önerdiğiniz RAM'ı 👍

Düzenleme: Bilendenal.com üzerinden aşağıdaki RAM'ı aldım. Sitenin müşteri hizmetlerine sorduğumda bunu önerdiler, BigBoy Ram'lar Samsung üretimiymiş.

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkür ederim Sinerji üzerinden alıyorum sizin önerdiğiniz RAM'ı 👍

Düzenleme: Bilendenal.com üzerinden aşağıdaki RAM'ı aldım. Sitenin müşteri hizmetlerine sorduğumda bunu önerdiler, BigBoy Ram'lar Samsung üretimiymiş.
Ram elinize ulaştığında burdan bizi bilgilendirebilir misin? Bende Ram bakıyorum.

Ram elinize ulaştığında burdan bizi bilgilendirebilir misin? Bende Ram bakıyorum.
RAM'ı bugün teslim aldım. Dual channel olarak sorunsuz çalışıyor. CPU-Z'de laptopun içerisindeki Samsung RAM'ın birebir aynısı olarak görünüyor. Bu laptop için alınabilecek en ideal RAM bu diyebilirim. 👍

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (36).png
    Ekran Görüntüsü (36).png
    1,2 MB · Görüntüleme: 127
  • Ekran Görüntüsü (40).png
    Ekran Görüntüsü (40).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 90
  • Ekran Görüntüsü (41).png
    Ekran Görüntüsü (41).png
    1,2 MB · Görüntüleme: 122
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı