MSI GL65 Leopard 10SCXR-032XTR nasıldır?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
MSI GL65 Leopard'da bulunan i5 10300H ile GTX 1650 5-6 sene boyunda ortalama ve bir tık üstü seviyede oyun oynatıp render vs. program çalıştırır mı? 5-6 sene sonra oyunlarda ayar kısıp renderda da daha uzun sürede alırım ama çalıştırır mı?
Ya da Abra A5 V15.7.3 15,6" Gaming Laptop

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şahsi fikrim GL65 fiyatını haketmiyor. Anladığım kadarıyla 7500 TL gibi bir bütçeniz var, benim tavsiyem Abra A5 ve Ideapad Gaming 3 olurdu.

Hocam şahsi fikrim GL65 fiyatını haketmiyor. Anladığım kadarıyla 7500 TL gibi bir bütçeniz var, benim tavsiyem Abra A5 ve Ideapad Gaming 3 olurdu.

Monster'a pek güvenemiyorum açıkçası. Sayfada birçok şikayet var ancak 6ayda bir bakım cazip gelmiyor değil. Ideapad Gaming 3 daha uygun gibime geliyor 1650 Ti ve 512 GB depolama fena değil bu fiyat bandında.

Monster'a pek güvenemiyorum açıkçası. Sayfada birçok şikayet var ancak 6ayda bir bakım cazip gelmiyor değil. Ideapad Gaming 3 daha uygun gibime geliyor 1650 Ti ve 512 GB depolama fena değil bu fiyat bandında.

Hocam aynı fikirdeyim sizin yerinizde olsam Ideapad Gaming 3 alırdım.

5-6 sene boyunca üst seviye oyunları ne ayarda oynatacağını bilemeyiz. Teknolojinin nasıl ilerlediğini takip edemiyoruz.

Monster önermiyorum. 1650 ile 1650 ti arasında çok küçük bir fark var. Aynı fiyat bandındayken kesinlikle MSI tercih edilmeli. Kalite ve uzun ömürlülük aranıyorsa MSI, ASUS gibi firmalardan şaşılmamalı.

Lenovo ile msi arasında kararsızım ancak lenovo msi'a göre daha fazla ısınır ve msi da 1650 ile lenovonun 1650ti farkını bu şekilde kapatır gibime geliyor.

Merhaba. Ben de bilgisayar bakıyorum. Lenovo Ideapad Gaming 3 kullanan var mı acaba? İnternette çok fazla oyun testi bulamadım. Gördüğüm bazı testlerde de CPU 85-90 bandında geziyordu. Biraz fazla geldi bana.

Merhaba. Ben de bilgisayar bakıyorum. Lenovo Ideapad Gaming 3 kullanan var mı acaba? İnternette çok fazla oyun testi bulamadım. Gördüğüm bazı testlerde de CPU 85-90 bandında geziyordu. Biraz fazla geldi bana.

Hocam maalesef Intel işlemciler ısınıyor hepsi öyle(MSI'ı bilmiyorum) bence fiyatını hak eden sayılı cihazlardan biri.

İnşallah bu gün sipariş vereceğim gelince küçük çaplı da olsa inceleme yazarım.
An itibarıyla siparişi verdim. Araştırma yaparken fikir edinirken yardım edenlerin hepsine teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200821-205928_Chrome.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20200824-085528_Hepsiburada.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
İnşallah bu gün sipariş vereceğim gelince küçük çaplı da olsa inceleme yazarım.
An itibarıyla siparişi verdim. Araştırma yaparken fikir edinirken yardım edenlerin hepsine teşekkür ediyorum.

Hocam öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın, mümkünse ayrı bir başlıkta incelemenizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…