MSI GL65 Leopard 10SCXR-061XTR vs Abra A5 V15.7.4

furkan023

Femtopat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
MSI GL65 Leopard 10SCXR-061XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

İki PC arasında kararsız kaldım. Monster özellik olarak daha iyi ama çok oyun oynayan biri değilim. Pil ve sağlamlık benim için daha önemli hangisini almalıyım? msi kalite anlamında çok fark varmı, kullanım amacım autocad çizimi ve oyun olarak en fazla csgo oynuyorum.

Son düzenleme:

BMW vs BMW motoru takılmış Tofaş.

Birazdan damlar Monster fanboyları. Kalite ve uzun ömürlülük arıyorsan MSI’dan şaşma.

Eskiden Monster’ın tek avantajı ucuz(ama kalitesiz) olmasıydı. Artık o da kalmamış. Aynı fiyat skalasında rakipleriyle yarışamaz bile.

msi laptop iki farklı sitede de satıcı aynı olmasına rağmen fiyatta farklılık var. Bu konuda bi sıkıntı çıkarmı acaba

Dosya Ekleri

• 2020-12-11 (2).png
    8 KB · Görüntüleme: 50
MSI Gaming tabii ki sorusu mu olur .

Merhaba ben MSI GL65 Leopard 10SCXR-061XTR modeli aldım. Msi afterburner yükleyip test ettiğimde valorantta cpu'nun 88-90 derece olduğu gördüm bu sıcaklıklarda sizde de görünüyor mu ? Ayrıca ekranın üst kısmında az bir miktar ışık sızması var normal mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…