Merhaba sizce alınır mı? Kur sağ olsun bu seviyede fazla bilgisayar kalmamış. Bu fiyata MSI'da hiç kullanmadığım için bir bilgim yok. En az 4-5 sene götürmesini istiyorum. Buna ek olarak 1TB HDD ekletmek istiyorum ama prosedür nasıl oluyor, ne kadar tutar bilmiyorum. Bilenler cevaplayabilirse sevinirim.
Not: ASUS TUF ve Monster hariç fiyat olarak aşağı yukarı aynı olan tüm dizüstü bilgisayar önerilerine açığım.
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
GameGaraj isminin altında satılması pek güven vermedi. Kendileri nedir ne değildir 2070'li bilgisayarlar 18 19'dan başlarken neden bu kadar ucuz bilemedim.
GameGaraj isminin altında satılması pek güven vermedi. Kendileri nedir ne değildir 2070'li bilgisayarlar 18 19'dan başlarken neden bu kadar ucuz bilemedim.
Kendileri Eksa'nın bir markası. Eksa 2002'den bilgisayar sektöründe. Ek olarak çoğu kaliteli markanın Türkiye Distribütörlüğünü yapıyorlar. Forumda bu cihazı kullanan arkadaşlar var.
Ek olarak bu modeli zaten MSI üretiyor. Leopard GL75 modelini araştırabilirsiniz. (Tamamı olmayabilir yanlış bilgi olmasın.)
Kendileri Eksa'nın bir markası. Eksa 2002'den bilgisayar sektöründe. Ek olarak çoğu kaliteli markanın Türkiye distribütörlüğünü yapıyorlar. Forumda bu cihazı kullanan arkadaşlar var.
Ek olarak bu modeli zaten MSI üretiyor. Leopard GL75 modelini araştırabilirsiniz. (Tamamı olmayabilir yanlış bilgi olmasın.)