Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 6 Kasım 2020 #11 Ardaaa11 dedi: @Lejax MSI üretimi olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet, biraz araştırma yapabilirsiniz aaa3000 dedi: Biraz internette araştırma yaptım MSI'da çok fazla kişi ışık sızmasından rahatsız olduğunu söyledi. Kullanan varsa böyle bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... @Hyouka55 hocam burada da yardımınıza ihtiyacım var. Sizi çok rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın
Ardaaa11 dedi: @Lejax MSI üretimi olduğundan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet, biraz araştırma yapabilirsiniz aaa3000 dedi: Biraz internette araştırma yaptım MSI'da çok fazla kişi ışık sızmasından rahatsız olduğunu söyledi. Kullanan varsa böyle bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... @Hyouka55 hocam burada da yardımınıza ihtiyacım var. Sizi çok rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın
Bl4cke4gle Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #12 aaa3000 dedi: Biraz internette araştırma yaptım MSI'da çok fazla kişi ışık sızmasından rahatsız olduğunu söyledi. Kullanan varsa böyle bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir ışık sızması? Bende şuan GL65 10SDR var gayet memnunum sadece depolaması az o yüzden ek ssd almayı planlıyorum
aaa3000 dedi: Biraz internette araştırma yaptım MSI'da çok fazla kişi ışık sızmasından rahatsız olduğunu söyledi. Kullanan varsa böyle bir problem var mı? Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir ışık sızması? Bende şuan GL65 10SDR var gayet memnunum sadece depolaması az o yüzden ek ssd almayı planlıyorum