Arkadaşlar bu laptop alınır mı? Vergisi dahil ortalama 12.5K ya denk geliyor.
Veyahut bu cihaza denk buradan alınabilecek model var mı?
Teşekkürler.
NOT: İngilizce klavye çok sorun değil, olmadı sticker yapıştırmayı düşünüyorum.
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
Fenix hiç kullanmadım, çevremde de kullanan hiç olmadı. Burada duydum. Önerdiğin cihaz plastik mi veya biraz sağlam olsun istiyorumda.. Ya bu bilgisayar almak evlenmek gibi zormuş ya
Monster ve casperdan nefret ediyorum. Araştırdığımda hep sikayet var tonlarca.. Fenix nasıldır acaba...
MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD 6GB Radeon RX5600M 17.3 Dos Gaming Laptop fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Ekran kalitesi olarak Legion daha üstün ama malzeme kalitesi olarak da Alpha daha üstün, 17.3'' bir de. Soğutmaları benim gözümde eşittir.
MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD 6GB Radeon RX5600M 17.3 Dos Gaming Laptop fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Ekran kalitesi olarak Legion daha üstün ama malzeme kalitesi olarak da Alpha daha üstün, 17.3'' bir de. Soğutmaları benim gözümde eşittir.