İ İnsanearchitectt Femtopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 33 17 Nisan 2021 #1 MSI GL65 Leopard 10SDR-412XTR alalı 1.5 hafta oldu. Fan açıkken mikrofondan ses gelmiyor. Neden olduğunu anlayamadım. Bu teknik bir sorun mu, servise göndermem gerekir mi yoksa ses ayarlarında ayarlama yapmam mı gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2021
MSI GL65 Leopard 10SDR-412XTR alalı 1.5 hafta oldu. Fan açıkken mikrofondan ses gelmiyor. Neden olduğunu anlayamadım. Bu teknik bir sorun mu, servise göndermem gerekir mi yoksa ses ayarlarında ayarlama yapmam mı gerekiyor?
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 27 Nisan 2021 #2 Fanın sesi hoparlör sesini bastırıyor olabilir mi? Ayrıca mikrofondan neden ses gelsin ki, mikrofon sesi iletmek için değil miydi? Artı 0 Eksi
Fanın sesi hoparlör sesini bastırıyor olabilir mi? Ayrıca mikrofondan neden ses gelsin ki, mikrofon sesi iletmek için değil miydi?
KS KS İ İnsanearchitectt Femtopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 33 27 Nisan 2021 #3 Ramazan Ö dedi: Fanın sesi hoparlör sesini bastırıyor olabilir mi? Ayrıca mikrofondan neden ses gelsin ki, mikrofon sesi iletmek için değil miydi? Genişletmek için tıkla... Orada karşıdakine ses gitmiyor demek istemiştim, yani karşıdaki sesimi alamıyor. Ama sorunu çözdüm zaten Realtek ayarlarındanmış. Artı 0 Eksi
Ramazan Ö dedi: Fanın sesi hoparlör sesini bastırıyor olabilir mi? Ayrıca mikrofondan neden ses gelsin ki, mikrofon sesi iletmek için değil miydi? Genişletmek için tıkla... Orada karşıdakine ses gitmiyor demek istemiştim, yani karşıdaki sesimi alamıyor. Ama sorunu çözdüm zaten Realtek ayarlarındanmış.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 27 Nisan 2021 #4 Tamamdır hocam, geçmiş olsun Artı 0 Eksi