MSI GL65 Leopard İndirilmesi Gereken Yazılımlar

dimbillandore

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bugün MSI GL 65 10ser 253xtr laptop satın aldım, ilk defa Gaming laptop kullanacağım için indirmem gereken yazılımları bilmiyorum. YouTube'da bu laptop hakkında pek video bulamadım. Şu ana kadar indirdiğim programlar MSI Dragon Center, MSI Gaming Center, MSI Afterburner, NVIDIA Experience bu programlar dışında indirmem gereken programlar var mı? Klavye tuşları kırmızı yanıyor bunlar program ile renklendirilebiliyor mu? Ben sadece bilgisayardan donanım olarak anladığım için bilgisayarın kendine has özelliklerini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye ışıklandırması değiştirilemiyor. Kurduğun yazılımları ne kadar kısıtlı tutarsan bilgisayar o kadar kararlı çalışacaktır.

Türkiye'de renkli klavyeli GL modeli satılmıyor. Kendim yurt dışından aldım, klavyesi şu tarz ayarladım. Bence diğer driverleri indirmeyin, çoğu gereksiz. Hatta Dragon Center bile gereksiz, sürekli bozulup duruyor.

Yorumlar için teşekkür ederim o zaman ekstra bir program indirmem, bir sorum daha olacak, 17 inçlik laptop soğutucumun üstüne koyduğum zaman sıcaklık boştayken 60 70lerde çalıştı hatta bi ara 90ı gördü ancak soğutucusuz şekilde masaya koyduğumda ise sıcaklık 40 derecelere düştü, bunun sebebi laptop soğutucusunun büyük olmasından mı kaynaklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…