8GB RAM daha taktırabilir sanırım öneriler için çok teşekkürler herkese atmaya devam ederseniz ben de bakmaya devam ederim. İyi günler.HP PAVILION 16-A0011NT CORE İ7 10750H 2.6GHZ-8GB-512SSD-16.1"-GTX1650TI 4GB-W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HP PAVILION 16-A0011NT CORE İ7 10750H 2.6GHZ-8GB-512SSD-16.1"-GTX1650TI 4GB-W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Msi GF65 Core i7 9750H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Msi GF65 Core i7 9750H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Msi GF63 core i7 10750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri.Msi GF63 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Msi GF63 core i7 10750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri.Msi GF63 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Asus Rog Strix G15 G512 core i7 10750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus Rog Strix G15 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Asus Rog Strix G15 G512 core i7 10750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus Rog Strix G15 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
Buyurun hocam istediğiniz daha alt seviye bilgisayarlar. Çoğunun tek farkı RTX bulundurmaması ve 16 GB yerine 8GB ram bulundurması.
Evet ram taktırmanın çok sorun olacağını düşünmüyorum, kolaylıkla halledilir. GameGaraj'a gelecek olursak ben de MSI GL65 modelini bu forumda sorduğumda aynı ürünü önerdiler fakat yok bilmediğim markadan uzak durmayı tercih ederim. Monster marka laptoplara da bakabilirsiniz çevremde memnun olmayan arkadaşımı görmedim (internette öven de söven de bir hayli fazla) benim tercih etmeme sebebimse bu bütçelere çıkmışken beni 4-5 sene götürebilecek bir laptop arayışında olmam. Monster bu fiyatları verebilmek için bir yerlerden kesmek zorunda kaldığını düşünüyorum.8GB RAM daha taktırabilir sanırım öneriler için çok teşekkürler herkese atmaya devam ederseniz ben de bakmaya devam ederim. İyi günler.
Soğutma da çok önemli ben kendi bilgisayarımı alırken dik başlılık yapıp kimsenin fikrini almadan gidip Casper aldım, sıcaklıklar uçuyor. Ders çıkardım soruyorum işte artık, size de teşekkürler.Evet ram taktırmanın çok sorun olacağını düşünmüyorum, kolaylıkla halledilir. GameGaraj'a gelecek olursak ben de MSI GL65 modelini bu forumda sorduğumda aynı ürünü önerdiler fakat yok bilmediğim markadan uzak durmayı tercih ederim. Monster marka laptoplara da bakabilirsiniz çevremde memnun olmayan arkadaşımı görmedim (internette öven de söven de bir hayli fazla) benim tercih etmeme sebebimse bu bütçelere çıkmışken beni 4-5 sene götürebilecek bir laptop arayışında olmam. Monster bu fiyatları verebilmek için bir yerlerden kesmek zorunda kaldığını düşünüyorum.
10-13 bin lira civarı.Bütçeniz tam olarak ne kadar?
MSI'a "berbat" deyip, GameGaraj önermeniz bana da biraz garip geldi açıkcası
Tüm bilgisayarları değil ama sanırım yanlış mıyım?MSI Alpha serisinden alınma bir kasa kullanıyor GameGaraj.