MSI GL65 Leopard undervolt yapma

EcoLine

Kilopat
Daha fazla  
MSI GL65 Leopard 10SER-253XTR model bir gaming laptopım var, RTX 2060, i7 10750H ve 16 GB RAM özelliklerinde. İşlemciyi undervolt etmek istiyorum. Yapmalı mıyım tavsiye eder misiniz ? ThrottleStop veya Intel uygulamasından videolar var ama sanırım şu an Windows engel oluyor. Çok bir bilgim yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodakileri adım adım uygulasam yapabilir miyim

BIOS'u güncellediyseniz, CTRL +Shift +alt+ F2'ye basın. Gelişmiş menü açılacak. Power ve performans menüsünü bulun. En alta 'overclock lock' menüsünü ve kilidi açın. ThrottleStop'taki ayarlar kullanılabilir olacak.
Bu mesajı atayım dedim.
2-3 Saat önce girip baktım evet açılabiliyor ama bir korkmadım değil açıkcası.
Endişe edecek bir şey yok.

Bu mesajı atayım dedim.

Tamamdır, yarın veyahut ilerleyen günlerde müsait olursanız yapalım. Şu an için ders açısından biraz yoğunum.
Bu mesajı atayım dedim.

Hocam normalde undervolt yapacaktık sizinle ama ben YKS hazırılığı yaptığı için pek oynamıyorum sadece ders videoları dizi için kullanmaktayım haliyle girişmedim çok ama bir sorum var Valorantta 180-250 arası haritadan haritaya Harita konumundan konumunu değişen fps var undervolt etsek acaba 240 altına düşmeme gibi bir olay olabilir mi RTX2060 10750H sistemde ona göre 240Hz monitör almayı planlıyorum eğer anlıyorsanız monitörden FreeSync açıken dinamik oluyor dedi birisi yani anlık fpsye göre Hz değişiyor dedi var mı böyle bir şey öyleyse 144 yerine 240Hz mi alsam bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı