MSI GL65 SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası

İşletim sistemi
Windows 10

jbrn

Decapat
Daha fazla  
DMP Klasörümün içindekiler. Kullandığım bilgisayar bilgisayarımı 31 Aralık 2020 tarihinde satın aldım. Bilgisayarın içerisinde herhangi bir işletim sistemi yoktu yani FreeDOS'du. İnternetten bir siteden Windows 10 Pro OEM key aldım ve kurulumu yapıp normal ve sıkıntısız bir şekilde kullanmaya başladım. MSI'ın kendi sitesinden de bütün driverları indirip sırayla kurulum yaptım. Lakin birkaç ay sonra mavi ekran almaya başladım. Bilgisayarı normal prize takılı şekilde kullanıyorum şarjı dolduktan sonra da çekmek istiyorum ama şarjı çıkarttığım gibi mavi ekran veriyor. Yani bilgisayar prize takılı olduğunda hiçbir sıkıntı olmuyor ama bende bataryayı erken öldürmek istemiyorum ve mecbur prizde kullanmak zorunda kalıyorum. Ayrıyeten bilgisayarı pilde kullandığım zaman Chrome da Edge de Opera da fark etmiyor video veya normal 3-5 sekme kullandığımda tarayıcı sürekli kendini kapatıyor, video izlediğimde de sayfa çöktü veya sayfa açılamıyor alıyorum üst üste F5 atmaktan bir hal oldum. Yani bu kadar iyi bir bilgisayar ve yeni olduğu halde böyle sorunlar çıkarması çok fazla canımı sıkıyor. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Güvenli modda DDU ile nvidia sürücüsünü kaldırıp bilgisayarıma uyumlu versiyonu indirip kurdum ve şimdide bu hatayı alıyorum. DMP klasörümün içindekileri tekrar yüklemiyorum çünkü aynı hatalar var hala. lütfen biri yardım edebilir mi artık?
@Recep Baltaş @283156 @KojiroHyuga04 @MayCrasH lütfen bir yardım...
@Recep Baltaş @283156 @KojiroHyuga04 @MayCrasH lütfen bir yardım...

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (360).png
    511,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_8433.jpg
    267,5 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_8434.jpg
    130,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran Görüntüsü (421).png
    31,5 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran Görüntüsü (422).png
    832,9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_8600.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Servise göndereceğim. Yardımların için teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…