MSI GL65 vs GF65

hocam cok faydali bilgiler vermissiniz sagolun eksik olmayin.

UC yapmaktan alikoyabilecek bir yorum Iyisi mi ben biraz daha dusuneyim.
Yapın, oluşan farkı benchmarklarda gözlemleyin. Sıcaklık farkını da dikkate alın. Kararı siz verirsiniz. Ben 95 derecede çalışmasındansa 3-5 FPS az alırım 78'de çalıştırırım. Fan sesi de azalıyor ayrıca.

Denemekten zarar gelmez sanirim. Baktik olmuyor eski haline dondurebiliyor muyuz?

Sağ-shift, Sağ-CTRL,Sol-ALT, ve F2 olabilir mi hocam bahsettiğiniz kombinasyon?

Tabiki
En basitinden, BIOS'dan ayarları eski haline çevir. Veya TS'yi sil.
Hocam ayarlari yaptim. Ekte paylastigim degerleri %100 yaptigimda dise dokunur bir sicaklik dususu yok ama %90 yaptigimda sicaklik bayagi bir dusuyor. Boyle mi olmasi gerekiyor?

Dosya Ekleri

• Opera Snapshot_2021-03-09_224646_www.sordum.net.png
    21,2 KB · Görüntüleme: 49
Hocam ayarlari yaptim. Ekte paylastigim degerleri %100 yaptigimda dise dokunur bir sicaklik dususu yok ama %90 yaptigimda sicaklik bayagi bir dusuyor. Boyle mi olmasi gerekiyor?
%99 ve aşağısını yaparsan Turbo kapatır, 2.6 GHz üstü çıkmaz. FPS'de ciddi düşüş olur. Kendin test yap gör. Cinebench R20 veya oyun benchmarkı yap. Benim tercihim o %100 olsun, TS'den ince ayarla 4.2 falan sabitle çok performans düşüşü istemiyorsan. Maks. 85 falan olur herhalde 4.2 GHz'de sıcaklıklar.
Ayrıca daha hızlı yardımcı olmamı istersen dc veya telegram verebilirsin bana. UV konusunda da yardımcı olurum.

Tabiki hocam musait oldugunuz bir zaman yardimci olursaniz minnettar olurum. Ben kendim ugrastim birebir sizin degerlerinizi girdim TS'ye, ardindan Prime95 ile 1 dakika civari bir stress testi yaptim. Sonuclari ekteki gibi. Ne dersiniz bu degerler normal mi sizce?

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…