MSI GL66 laptop sıcaklığı normal mi?

arizmend

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Sıfır kapalı kutu bu ürünü buldum satın almayı düşünüyorum. Araştırdığıma göre bu modelde çok ısınma sorunu oluyormuş işlemci 95 derecenin altına inmiyormuş galiba. MSI teknik servisi de bu sıcaklığın normal olduğunu söylemiş diğer kullananlara. Acaba bu sıcaklık parmakları rahatsız edecek derecede mi olur? Çünkü hafta içi işten gelince 2-3 saat oynuyorum hafta sonu ise tam gün neredeyse. RTX 3070 modelli laptop. Almaya değer mi sizce?

Asusun fiyatıda 20000 lira. Tr den bakıyorum evet ikinci ellere bakıyorum daha doğrusu yani kutulu garantili faturalı az kullanılmış olanlar. İşlemcisi i7-11370h
Anladığım kadarıyla laptop hep evde duracak. Masaüstü neden toplamıyorsunuz?

Anladım, çok detaylı araştırmadım ama 3070'e darboğaz yaptığını duymuştum.

Eğer masaüstünden geçiyorsanız ve o soğuk klavyeye alıstıysanız. 95 derece olan bir laptopta oynamak çok zor olacaktır. Monster laptopum sağ olsun bir ara oyunlardan soğutmuştu. Oyun oynamak için ekstra çaba göstermek gerekiyor.

Tuf serisini alıcam galiba akşam youtube dan testlerini izleyeyim de kafamda otursun artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…