Çözüldü MSI GL66 laptopun yokte 92 derece olması normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mkalaca

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 8 ay önce MSI GL66 laptop satın aldım. FM22, Valorant dışında sadece cam CAD programları kullanıyorum. Oyun oynarken 92 93 dereceleri görmesi normal midir?

• 11. nesil i7 11800.
  • NVIDIA GeForce 3050 Ti.
  • 16 GB RAM.

Çözüm
Değil hocam isterseniz bir içini açıp temizleyebilirsiniz işlemciye zarar verebilir öyle çalıştırmak.

İşlemcilerde 100 dereceye kadar normal olarak sayılır ve eğer bilgisayar işlemciye zarar verebilecek kadar fazla ısınırsa kendini kısar ve sonunda kapanır. Kısaca bir işlemciyi bu şekilde bozmanız veya zarar vermeniz çok zor.

Değil hocam isterseniz bir içini açıp temizleyebilirsiniz işlemciye zarar verebilir öyle çalıştırmak.

Virüs yeme oranınız var veya laptopun altını açın klavye ile kaldırıyorum altını ben sizde bunu uygulayın bir de macun eskimiş olabilir.

İşlemcilerde 100 dereceye kadar normal olarak sayılır ve eğer bilgisayar işlemciye zarar verebilecek kadar fazla ısınırsa kendini kısar ve sonunda kapanır. Kısaca bir işlemciyi bu şekilde bozmanız veya zarar vermeniz çok zor.

Çözüm
Cevap için teşekkürler içim rahatladı gerçekten bir nebze de olsa yakın zamanda serviste termal macununu değiştireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…