Ben hepsiburada'da KDV indirimindeyken MSI GE72 7RE laptop aldım. Yanında çanta, MSI fare ve Steelseries kulaklık veriyor. 6200 TL iken aldım. Dolar düşerse ve tekrar indirime girerse benim aldığımı almanı öneririm.
Inspiron 7567 şu anda fiyat olarak rakipsiz konumda. Mesajımda söylediğim gibi, tek eksiği panelinin kötü olması. Diğer bütün yanlarıyla aynı fiyattaki ürünleri ezip geçmekte.
Vatan'da %18 KDV indirimi var 256GB modelde. Sakın kaçırma, herkes onu alıyor.
Ben hepsiburada'da KDV indirimindeyken MSI GE72 7RE laptop aldım. Yanında çanta, MSI fare ve Steelseries kulaklık veriyor. 6200 tl iken aldım. Dolar düşerse ve tekrar indirime girerse benim aldığımı almanı öneririm.
Inspiron 7567 şu anda fiyat olarak rakipsiz konumda. Mesajımda söylediğim gibi, tek eksiği panelinin kötü olması. Diğer bütün yanlarıyla aynı fiyattaki ürünleri ezip geçmekte.
Vatan'da %18 KDV indirimi var 256GB modelde. Sakın kaçırma, herkes onu alıyor.
Evet donanımsal olarak çok güçlü fakat beni paneli çok düşündürüyor. Görmeden almak istemiyorum dell Insiron' u bakmadan alırsam pişman olurum hissiyatındayım. MSI GE62 6QF(Apache Pro Heroes)-082TR i7-6700HQ 8GB DDR4 GTX970M GDDR5 3GB
Ya da bu cihazı mı düşünmeliyim ne dersin ? Panelin ve sesi de önemsiyorum aynı zamanda Cevabın için teşekkür ederim.
GTX900 serisi geçti artık. GTX 1000 serisi düşünmekten başka çaren yok hocam. Yeni seri canavar gibi geldi, GTX 900 serisi falan düşünme.
Vatan şubesine gidip Inspiron'u dene istersen.
İndirimleri takip et. Zaten Dell, Lenovo ve MSI dışında adam gibi indirim bulacağın marka yok. En son 5600'e GTX1060'lı MSI görmüştüm. İndirimi bitmiştir büyük ihtimal.
GTX900 serisi geçti artık. GTX 1000 serisi düşünmekten başka çaren yok hocam. Yeni seri canavar gibi geldi, GTX 900 serisi falan düşünme.
Vatan şubesine gidip Inspiron'u dene istersen.
İndirimleri takip et. Zaten Dell, Lenovo ve MSI dışında adam gibi indirim bulacağın marka yok. En son 5600'e GTX1060'lı MSI görmüştüm. İndirimi bitmiştir büyük ihtimal.
Aynen bende 5700 e gördüm fakat maaşım ayın 2 sinde geliyor. O yüzden kaçırıyorum bu vatan kdv indirimlerini tekrar 1060 görürsem ona zorlarım almak için. Tekrar teşekkür ederim cevabın için
Çok teşekkür ederim yardımların için illada 7. nesil istemem ama fransız klavye düzeni varmış gördüğüm o üzdü ya. Amazondan geldiğinde gümrük sıkıntı çıkarmasın bana bir bilgin var mı ?
Hocam Dell inspiron 7567 kullanıcısıyım ekran hariç hiç bir kusuru yok adeta kusursuz bir cihaz. Kesinlikle Dell tavsiye ediyorum aradaki performans farkı çok büyük. Soğutma sistemi genel olarak MSI bütün cihazlardan üstün diye düşünürdüm bu makina benim düşüncelerimi değiştirdi. Ayrıca Msi da 2 GB RAM olduğu düşünülürse buradaki 1050 puanından daha düşük alacaktır.