Msi GL72 7R vs Dell 7567

@muharrem baydemir,
Hemen güncelleme yapıyorum. Sana önermiş olduğum ASUS model kronik ısınma sorunu yaşıyor. Büyük ihtimal ince tasarımdan dolayı. Yanlış önerimden dolayı kusura bakma.

Amazon'un politikası şu. Gümrüğe takılmasın diye sana "gümrük vergisi" dahilinde bir hesap sunuyor. Misal o ASUS ürününü 900 dolara satıyorsa bu fiyatın üstüne ek olarak "gümrük vergisi" de ekleyip satıyor. Yani senin gümrükte ödeyeceğin ek ücret Amazon'a ödeniyor ve sıkıntısız şekilde evine geliyor. Gümrüğe takılmadan keyfine bakıyorsun.

MSI model ise evet Fransızca klavye düzeni ile geliyor, sanırsam onu da elemek zorunda kalacağız

Dediğim gibi, eğer TN paneli kafana takmayacaksan DELL şu an rakipsiz. Ama lütfen DELL ile iletişime geçip TN panel IPS panel olayını bir konuşmalısın.

Hocam ben Dell ile iletişime geçtim kimse hiçbir şey bilmiyor. Teknik servisi aradım o başka yere yönlendirdi. Yonlendirilen yere sordum bana başka bir mail adresi verdi buraya sorun dedi. Mail attım cevap gelmedi kısaca SORUMSUZLUK!

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda emin ol çok fena şekilde başını ağrıtıyorlar DELL yetkili servislerinin. Çünkü Vatan IPS gelecek diyor, TN panel geliyor. Orası IPS diyor, gelene bir bakıyoruz TN panel. Herkesin kafası karışmış durumda.

Yarın ya da ertesi gün canlı kanlı bir bakayım ekran paneline öle karar vermek mantıklı geldi bana düşünsene ekran beğenmezsem sonra boşu boşuna pişmanlık ama kasanın tasarımı çok güzel hayırlı olsun size bu arada
Ne kusuru est. canın sağolsun Kanlı canlı iki modele de bakayım da. Olmadı mecbur indirim yakalamaya çalışmaca Bu arada ilgin için içten teşekkür ederim sana

Dostum eğer Amazon dan Türkiye'ye kargolayan bir şirket ile alacaksan şöyle bir şey duymuştum. Aldığın ürünü 25 dolar olarak gösteriyor faturada satıcı fakat sen ona normal ödemen gereken fiyatı ödüyorsun e doğal olarak 30 dolar altı görüleceği için ürün kimse içine bakmadan direk geçip geliyor ne gümrüğe takılıyor ne de vergi alınıyor. Satıcı ile bir konuş istersen eğer bu yolla laptop alacaksan.

Çok sanmıyorum ordan alacağımı ama güzel bir ürün görürsem o zaman mutlaka bu dediğini düşünürüm. Teşekkür ederim bilgi için.

4800'e düştüğü zamanlar dolar 3.40 seviyelerindeydi ve bu laptopun normal fiyatı 5500 lira civarıydı şimdi KDV indirimine girse bile 5100-5200 seviyesinde kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…