MSI GL72 vs Abra A5 v8.1.2 vs Casper Excalibur vs Dell İnspiron 7566

Ekrana tam karşıdan bakmak gerekiyor, göz hassas olduğu için bir kaç cm kafa oynayınca görüntü tepe takla oluyor.

Ekrana tam karşıdan bakmak gerekiyor, göz hassas olduğu için bir kaç cm kafa oynayınca görüntü tepe takla oluyor.
Musait zamanda ekran resimleri bekliyorum.ekran parlakligi az denmis notebookcheckte oyle mi?

Azıcık daha parlak olmasını isterdim, çok az bir eksiklik hissettiriyor ama sonuç olarak "anca kurtarıyor" diyebilirim. Gece parlaklık konusunda hiç sıkıntı değil, sadece gündüz azıcık parlaklığı eksik hissediyorum ama genel anlamda kurtarıyor şikayet edemem. Demek istediğimi anladın mı?

Yoklukta gider diyosun yani

İfadeler: GCN
Yoklukta gider diyosun yani
Tam olarak anlamışsın.

Fotoğraflarda birazcık daha koyu duruyor, aslında birazcık daha açık renkli. Fotoğrafları bilgisayarına indir ve öyle kontrol et. Örneğin; tam karşıdan olan ile sağdan olanı karşılaştır, sonra diğerleriyle karşılaştır. Demek istediğim birbirleri ile karşılaştırma, tam karşıdan olan ile diğerlerini ayrı ayrı karşılaştır.

Bunlarda dandik kasanın fotoğrafları.

Firma sana incelemen ve yayınlaman için ürün gönderse, sen o ürünü hiç kötüler misin? Böyle bir lüks yok!

Yorumu kes! Sanırım satın almış ve aboneleri ile paylaşıyor. Yani yorumlarına güvenilebilir, ekran hakkındaki yorumunu kes!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aga ekran gizli curve sanirim ortaya bastirinca oluyo sana curve FHD

ortaya bastirinca icine gocuyoya hani bu arada senin bahsettigin asus çift fan miydi bilgin var mi

Up
Arkadaslar msi ile monster arasinda kalmis durumdayim tavsiyeleriniz cok onemli.

Bence Monster al. 965m oyun için daha uzun ömürlü bir kart. Hiç karar vermiyorsan 1050Ti içeren laptopları bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…