Azıcık daha parlak olmasını isterdim, çok az bir eksiklik hissettiriyor ama sonuç olarak "anca kurtarıyor" diyebilirim. Gece parlaklık konusunda hiç sıkıntı değil, sadece gündüz azıcık parlaklığı eksik hissediyorum ama genel anlamda kurtarıyor şikayet edemem. Demek istediğimi anladın mı?
Azıcık daha parlak olmasını isterdim, çok az bir eksiklik hissettiriyor ama sonuç olarak "anca kurtarıyor" diyebilirim. Gece parlaklık konusunda hiç sıkıntı değil, sadece gündüz azıcık parlaklığı eksik hissediyorum ama genel anlamda kurtarıyor şikayet edemem. Demek istediğimi anladın mı?
Fotoğraflarda birazcık daha koyu duruyor, aslında birazcık daha açık renkli. Fotoğrafları bilgisayarına indir ve öyle kontrol et. Örneğin; tam karşıdan olan ile sağdan olanı karşılaştır, sonra diğerleriyle karşılaştır. Demek istediğim birbirleri ile karşılaştırma, tam karşıdan olan ile diğerlerini ayrı ayrı karşılaştır.
Bunlarda dandik kasanın fotoğrafları.
Firma sana incelemen ve yayınlaman için ürün gönderse, sen o ürünü hiç kötüler misin? Böyle bir lüks yok!
Yorumu kes! Sanırım satın almış ve aboneleri ile paylaşıyor. Yani yorumlarına güvenilebilir, ekran hakkındaki yorumunu kes!