Eki Görüntüle 338661
Merhabalar haziran ayında konuştuğunuz cihazı aldım. Ben çok uygun fiyata aldım. Çanta soran arkadaş için de aldığım çantadan da çok memnunum. bana 3500 km'den fazla eşlik etti ayrıca haftanın birkaç günü kullanıyorum yırtılma vs yok sadece laptop büyük olduğundan bölmeye konduğunda kenar kısımları azıcık ince geldi ama herhangi bir zararını görmedim.
Laptop konusuna gelince Monster vs Msi derseniz Monsterin hangi serisi olursa olsun fark etmez ama Msi derim. Nedeni ise cidden çok kaliteli cihazlar üretiyor. Bu laptop'u kampanyadan aldım. O zamana kadar sürekli indirimleri vs kolluyordum ki Msi indirim yapmasaydı Monster Abra a5 v13 serisinden bir laptop alacaktım ama iyi ki almamışım. Çünki kullanıcı deneyimi cidden önemli. ''Satıcı'' olarak yerli bir firma olabilir ama özellikle Facebook'daki Monster Destek grubundaki paylaşımları görünce olayın ciddiyetini fark ettim. Çünki paylaşımların bir çoğu Monster laptoplardaki çerçevelerin kronik problemli olduğunu, laptopların 'kendi' touchpad driveri yüzünden sürekli mavi ekran verdiği ve bir çok problemin olduğu yönündeydi. Ayrıca atlamak istemiyorum Monster'in teknik servisinden herkes çok memnunmuş
Neyse bu kadar uzatmak olmasın gördüğünüz fiyata o zaman ssdli 1050ti'li bir Monster alabilirdim. Ama özellikleri daha düşük bir Msi aldım. Memnunum. Tek eksiği ssd olmaması ki m2 portları boşta bekliyor. Aldıktan sonra takabilirsiniz garantide bozulma olmuyor ama servise yollarken bilgisayarı aldığınız andaki özelliklere(aldığınız harddisk vs ) sahip olmasına dikkat edin.
Cihaz her oyunu oynatıyor. Isınma sorunu yok. Normal kullanımda çok serin oyun oynarken falan haliyle ısı biraz artıyor. Ve atılan linkteki driverlar bios güncellemeleri bu cihaza da ait ki ben sürekli bios ve yazılımı güncelliyorum.
Ek olarak kurulum esnasında disk biçimlendirme bölmesinde 10 gb bir ayrılmış alan var ona dokunmayın. O bölümde driverlar var. Ama tavsiyem daha güncel sürümlerini demin atılan linkten indirmeniz yönündedir.
Merak ettiğiniz soru vs resim isteğiniz olursa belirtebilirsiniz.
Son olarak
Korsana Hayır