MSI GL75 kronik sorunlu mudur?

Lenovo Legion 5 aldım yeni aşırı ışık sızması ve coil whine sorunu vardı iade ettim daha yeni.

Bu arada şu an Monster Abra A7 kullanmaktayım. Cihazı alalı 4'ya da 5 ay oldu laptop da ölü piksel, ekranda bazı bölgedeki piksellerin rengi kırmızıya kayıyor yanmış gibi, klavyedeki left Windows tuşu çalışmıyor, klavye tuşları gıcırdıyor özellikle LoL gibi oyunlarda space gibi tuşlara sürekli basılı tutunca dikkat dağıtıcı ve sinir bozucu ses çıkartıyor, hoparlörden cızırtı geliyor ve oldukça fazla FPS drop yiyorum. Monster alacağımı düşünmüyorum.

bu arada ASUS ya da MSI'dan yana gönlüm
RTX 3000 serisi laptoplar bekleyin.
dikkate alacağım.

Bende Asus G17 veya Msi GL75 bakıyorum. Ama çoğunda ışık sızması ve coil whine sorunu var. Araştırmaya devam ediyorum hala. Gidip mağazada görüp alacağım başka çaresi yok bu işin. İnternetten bu kadar pahalı cihazları almak büyük risk. Hala aldığım Lenovo Legion 5i nin iade süreci ile uğraşıyorum.

Hocam MSI GL75'ten sonra araştırdım, MSI GE75 serisinde bir kronik hata, ısınma gibi sorunlara rastlamadım hatta TİTAN serisinden sonra en iyi olarak gösterildiğine dair videolar izledim, araştırdım. MSI'ın TR distribütör olduğu firmalarda 1500 ila 2500 TL fark ile GE75 serisi düşünülebilir diye düşünüyorum.

GE 75 güzel benimde kafama yatıyor ama msi nedense çok kötü paneller kullanıyor. Bu cihazda da ışık sızmaları yurtdışında şikayetler mevcut. Hatta şöyle söyleyeyim gl75 den daha fazla şikayetçi millet ge75 deki sızma konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…