Acer PH317-53-71BH NH.Q5REY.005 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Acer PH317-53-71BH NH.Q5REY.005 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Acer olanı alabilirsiniz. MSI 3 bin TL daha pahalı ve oyun performansı daha az olacaktır. MSI malzeme kalitesi olarak daha iyi ancak arada saçma bir fiyat farkı var.
Alternatif olarak bırakayım.
Acer olanı alabilirsiniz. MSI 3 bin TL daha pahalı ve oyun performansı daha az olacaktır. MSI malzeme kalitesi olarak daha iyi ancak arada saçma bir fiyat farkı var.
Alternatif olarak bırakayım.
Göstediğiniz Acer bilgisayarın 1660ti versiyonuna sahibim ve gayet memnunum. Eskiden de gp72 1050ti ekran kartlı bir msi laptobum vardı ondan da memnundum.
Bu ikisi arasından bir seçim yapılacaksa tabiki de Acer hem 3000 liralık bir fark var hem de rtx2070 var.
Acer la ilgili sorunuz varsa sorun cevaplayabilirim.
Bir de indirim kovalayın ben 8200 liraya almıştım kendiminkini.
Göstediğiniz Acer bilgisayarın 1660ti versiyonuna sahibim ve gayet memnunum. Eskiden de gp72 1050ti ekran kartlı bir msi laptobum vardı ondan da memnundum.
Bu ikisi arasından bir seçim yapılacaksa tabiki de Acer hem 3000 liralık bir fark var hem de rtx2070 var.
Acer la ilgili sorunuz varsa sorun cevaplayabilirim.
Bir de indirim kovalayın ben 8200 liraya almıştım kendiminkini.