Arkadaşlar, bütçem 130-140 TL maksimum. Bu fareyi beğendim. Çoğunlukla FPS oyunu oynuyorum. Gamepower Bane var. Çok kötü, hep takılıyor. Kullanan arkadaş varsa değer midir fiyata göre? Ani harekette takılıyor mu?
En ucuz MSI Clutch GM08 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Clutch GM08 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Alınır. Tam bir F/P mouse. Ancak bütçenizi birazcık yükseltirseniz daha iyi olan Katar Pro var. Onu almanız daha mantıklı olur. Gamepower Bane'i ben de önceden bir hata yapıp almıştım. Tam bir rezalet. İğrenç ötesi bir mouse'du. En azından 1 hafta içinde kendi kendine bozuldu da iade edip paramı kurtardım.
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam şimdi fark ettim fiyat 130-140 bandındaymış, birkaç gün önce indirimde 99 TL di aklımda öyle kalmış, bence de bu para verilmez indirimdeyken alınabilirdi fakat 20-30 TL artırıp Katar Pro almak daha mantıklı.