Hangisi ve neden?
MSI düşündüm ben kalitesinden dolayı ama Rampage'de RGB var, o da gönlümü çalmadı değil.
İstediğim şey uzun ömürlü olması, aldıktan 2 ay sonra uğraştırmasın beni yeterli.
Hocam delikli mouse sevmiyorum eğer başka önerileriniz varsa bakabilirim.
Hocam bir de Rampage de sensör vb. sorunlar oluyormuş bu yüzden Rampage pek önermiyorlar.
En ucuz Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bloody TL80 Terminatör Metal Skatez Kablolu Lazer Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sharkoon light2-100 modelini tavsiye ederim.rgb istiyorsan kralı var.78 gram.icinde yedek pad cikiyor.iscilik ve kalite güzel.mousepad üzerinde yağ gibi.programi sade ve Türkçe.altinda polling rate ayarı var.rampage coplerine para verme.msi gm08 aldım iade ettim oda güzel ama ben hafif mouse a alistigim için iade ettim.
En ucuz Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bloody TL80 Terminatör Metal Skatez Kablolu Lazer Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!