İyi günler. Öncellikle iki fareyi de hiç denemediğimi söylemek isterim. Bu iki model arasında kalmamın nedenlerinden biri elimin büyük olması. Normalde kablosuz bir oyuncu faresi bakıyordum fakat MSI Clutch modelleri de dikkatimi çekti, arada ortalama 700 liracık var. GM41'in boyutu M4 W'ye göre yarım santimle daha büyük ve GM41 elime daha iyi oturur diye düşünüyorum. ASUS'un bu modelde sunduğu özellikler gerçekten iyi. GM41'in de kablolu olması ve çok hafif olması dışında başka bir sorun göremedim. Sensörleri tarama hızı falan benim için bir yere kadar önemli. ASUS TUF M4 wireless mouse elime oturmaz diye korkuyorum. Bu boyutlardaki fareleri kullandığımda her zaman elim yeri süpürüyor ve bende kürek elli olduğum için bu konuda sıkıntı çekiyorum kısacası performanstan daha çok boyutu benim için azcık daha önemli. GM41'in tutuşunun daha iyi olduğunu düşünüyorum. Belki de sadece göz yanılsamasıdır. Size anlatmak istediğim bu iki fare arasında sadece ama sadece boyutuna takıldığımı söyleyebilirim. Aynı konudan bir kez daha açma şansım olmadığı için fikirleriniz benim için çok önemli olacak. Teşekkür ederim.