MSI GP 66 Leopard oyun içi FPS düşüşü

Klaja1

Hectopat
Merhabalar, ben 4 5 gün önce yeni bir PC aldım. MSI GP 66 Leopard, aşırı güclü bir bilgisayar fakat bir şey dikkatimi cekti. Rocket League ve LoL oynarken 240 FPS sabitliyorum fakat o FPS bazen cok kısa bir süreklik 4 5 FPS düsüyor ama ufacık bir takılma giriyor ve cok gözüme battı. Bu kadar para bayılıp aldıgım seyde niye böyle oluyor bilen varsa yardımcı olursa sevirim.
Bu arada cift ekran kullanıyorum, 2 monitörde de denedim laptopun 240Hz ve eski monitörüm 60 Hz ikisinde de oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben 4 5 gün önce yeni bir PC aldım. MSI GP 66 Leopard, aşırı güclü bir bilgisayar fakat bir şey dikkatimi cekti. Rocket League ve LoL oynarken 240 FPS sabitliyorum fakat o FPS bazen cok kısa bir süreklik 4 5 FPS düsüyor ama ufacık bir takılma giriyor ve cok gözüme battı. Bu kadar para bayılıp aldıgım seyde niye böyle oluyor bilen varsa yardımcı olursa sevirim.
Bu arada cift ekran kullanıyorum, 2 monitörde de denedim laptopun 240Hz ve eski monitörüm 60 Hz ikisinde de oluyor.
Fps sabitlemeyi kaldırın boyle dususler olması normal degilmi zaten.

Hocam cihaz isinmaya başladiği zaman FPS düşüklügü yaşayabilirsiniz.

Şimdi sıcaklık değerli gayet normal çok iyi bir soğutması var. Demek istediğim 240 FPS sabitken arada 236ya düşüp ufacık bir takılma oluyor. FPS düşüşleri tabii normal ama mesela ağır yerlerde. Benim sorunum FPS düşüşü değil ufacık bir takılma sorunu.

Şimdi sıcaklık değerli gayet normal çok iyi bir soğutması var. Demek istediğim 240 FPS sabitken arada 236ya düşüp ufacık bir takılma oluyor. FPS düşüşleri tabii normal ama mesela ağır yerlerde. Benim sorunum FPS düşüşü değil ufacık bir takılma sorunu.

Hocam sıcaklık değeri yükselirse FPS de düşüklük yaşarsınız illaki yani 4 5 FPS düşük olur.

Hocam tekrar söylüyorum sorun FPS düşüklüğü değil sorun ufacık böyle saliselik takılma olması. Ben 10 yıllık bilgisayardan sonra bu kadar para verdim ve bunu aldım. Bana hiç normal gelmiyor anlamış değilim iade de edebilirim süresi var daha.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı