MSI GP60 2QF Leopard Pro Mac OS X Uyumu

Mithat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim:
İntel i7-4720HQ.
8 GB RAM.
İntel HD graphics 4600.
Nvidia GeForce GTX 950M 2 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı PC var seninle. kurulum yaptım. Wi-Fi tanımıyor. Ses kartı ve ekran kartını da tanımıyor, forumda tanıtmak için konular var uğraşmadım. Ama Wi-Fi kesin çalışmadığını biliyorum.

Tanıtmak istersen yardımcı oluruz.

Tanıtmak istersen yardımcı oluruz.
Ben oraya kadar da gelemedim. MAC OS RAW dosyasını indirdim. Sonra dual boot UEFI Windows 8.1 ve mavericks 10.9.2 kurulumu videosundaki herşeyi yaptım. Ama benim başlat dediğimde elma işareti geliyor ve PC baştan başlayıp windows'u açıyor.

Sierra kurulum imajını kurmayı dene, ses ve HD 4600 dahili grafik kartının çalışacağını düşünüyorum. Wifi senin için çok sorun olacaksa, çok fazla bir fiyat olmayan Asus n10 nano usb wifi kartını öneririm, kendim kullanıyorum. Bir diğer seçenek ise uyumlu bir Wifi kartı alıp montajını yapabilirsin.

Kurulum işlemini tamamladım ama kurarken wifi kartımı tanımadı ethernet sürücümü kurarkende bir sürü soru sordu bende bu pcde internet kullanmayacağım dedim ve geçtim şimdi etherneti nasıl ayarlayacağım ?

Şöyle bir problem var. Ethernet sürücüm killer. Ne önerirsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…