MSI GP60 GTA 5 Performansı

StormFight

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İşlemci:İ7 4700 HQ 2.40Ghz Turbo boost 3.40Ghz
Ekran Kartı:Nvidia GT 840M
Sistem:Windows 8.1
Laptopum Msi GP60 2PE Leopard

Sorum şu, bu sistemle GTA 5'de kesin olarak kaç FPS alırım? Hangi ayarda, çözünürlükte çok merak ediyorum. Medium gibi bi ayarda zevkli olur mu ve GTA 5 optimizasyon açısından iyi olmuş diyolar. Herkesde iyi performans veriyormuş ama merak ediyorum gene de yardımcı olursanız. 180tl gitmesin boşa. :)

İşlemci:İ7 4700 HQ 2.40Ghz Turbo boost 3.40Ghz
Ekran Kartı:Nvidia GT 840M
Sistem:Windows 8.1
Laptopum Msi GP60 2PE Leopard

Sorum şu, bu sistemle GTA 5'de kesin olarak kaç FPS alırım? Hangi ayarda, çözünürlükte çok merak ediyorum. Medium gibi bi ayarda zevkli olur mu ve GTA 5 optimizasyon açısından iyi olmuş diyolar. Herkesde iyi performans veriyormuş ama merak ediyorum gene de yardımcı olursanız. 180tl gitmesin boşa. :)
Aynen arkadaşın dediği gibi 60 fps de bile oynarsın. Zaten yüksek ayarlara almana izin vermeyecek çünkü ekran kartı bellek yetersiz diye uyarı alıyorsun. Bende msi ge 70 gtx 765m ekran kartlı laptop var. orta ayarlarda FXAA bile açık Msaa açınca maalesef kasıyor 60-70 fps bile alıyorsun ve takılma olmuyor sen de aynı fps yi alırsın. Gerçi ben satın almadım 3dmgame grubun crack ile oynuyorum. ne yapayım 180 ytl çok para ve oyun gerçekten çok zevkli iyi oyunlar dilerim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı