FatihAYDOST Hectopat Katılım 3 Ekim 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2016 #1 Arkadaşlar öncelikle merhaba. MSI GP62 2QE Leopard Pro gaming laptopunu kullanıyorum. Eskiden yüksek FPS'ler alırken şu an 60'a sabitlenmiş bir şekilde oyunu oynamak zorunda kalıyorum (V-Sync kapalı). Bunun bir çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2016
Arkadaşlar öncelikle merhaba. MSI GP62 2QE Leopard Pro gaming laptopunu kullanıyorum. Eskiden yüksek FPS'ler alırken şu an 60'a sabitlenmiş bir şekilde oyunu oynamak zorunda kalıyorum (V-Sync kapalı). Bunun bir çözümü var mıdır?
3R3N Hectopat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 33 Yer Akyurt süper market Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış elemanı 4 Ekim 2016 #2 Oynadığın oyundaki otomatik 60a sabitleme ile ilgili bi ayar vardır. Bence onunla alakalı. Her oyundami aynı problem mevcut.
Oynadığın oyundaki otomatik 60a sabitleme ile ilgili bi ayar vardır. Bence onunla alakalı. Her oyundami aynı problem mevcut.
FatihAYDOST Hectopat Katılım 3 Ekim 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2016 #3 3R3N dedi: Oynadığın oyundaki otomatik 60a sabitleme ile ilgili bi ayar vardır. Bence onunla alakalı. Her oyundami aynı problem mevcut. Genişletmek için tıkla... Bütün oyunlarda böyle ve sabitleyen bir şey yok .
3R3N dedi: Oynadığın oyundaki otomatik 60a sabitleme ile ilgili bi ayar vardır. Bence onunla alakalı. Her oyundami aynı problem mevcut. Genişletmek için tıkla... Bütün oyunlarda böyle ve sabitleyen bir şey yok .
3R3N Hectopat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 33 Yer Akyurt süper market Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış elemanı 6 Ekim 2016 #4 FatihAYDOST dedi: Bütün oyunlarda böyle ve sabitleyen bir şey yok . Genişletmek için tıkla... çok garip bi sorun
FatihAYDOST dedi: Bütün oyunlarda böyle ve sabitleyen bir şey yok . Genişletmek için tıkla... çok garip bi sorun