Selamlar, MSI GP62 7rd Leopard cihazıma daha önce VMware ile Mojave kurdum fakat pek verim alamadım.
Bu cihaza şimdi tam anlamıyla Mojave yüklemek istiyorum. VMware'de olduğu gibi takılma vs. olmayacağını düşünüyorum. Bunu deneyen olmuştur elbet tecrübelerini benimle paylaşabilirlerse çok sevinirim.
MSI GE62 7RD-037TR apache core i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, GE62 7RD-037TR en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
Yapılması Gereken BIOS ayarları: AMD işlemcili cihazlar için kurulumdan önce yapılması gereken BIOS ayarları: Not: İlk olarak BIOS'un varsayılan ayarlara dönmesi için "Optimize Defaults" yapılması gerekir. Fast Boot= Disable Secure Boot= Disable Serial/COM Port= Disable Parallel Port= Disable...
Teşekkür ederim cevap için. Peki normal bir mac kullanıyormuş gibi takılmadan vs olmadan kullanabilir miyim ? Yani Windows dan daha fazla verim almak için kuruyorum ben macOS açıkcası.