MSI GP62 LEOPARD Isınma sorunu

Slendcrash

Hectopat
Daha fazla  
5 veya 6 ay önce vatan bilgisayardan;
MSI GP62 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-8GB-1TB HDD-15.6''-GTX950M 2GB-W10 bu laptopu aldım. LoL oynarken işlemci ve ekran kartı 64 dereceyi geçmiyordu. CS'de de en fazla 70'i görüyordu. Şimdi LoL'de her ikiside 70 derece CS'de de ekran kartı 63, işlemci 80 derece. Makineye bir şey olacak diye korkuyorum bir de şu shıft mode olayı var ben pek anlamadım ama sport moda aldığımda CS'de 86 dereceye geliyor işlemci. Green moda aldığımda 80'i geçmiyor. Ekran kartı çok az ısınıyor ama işlemci çok fazla ısınıyor. Sorun nedir? Bir de MSI'ın dragon gaming center diye programı var orda 1. Fan ve 2. Fan hızlarını gösteriyor. Programa oyun içinde oyun dışında baktığımda 2. fanın hep 0 RPM olarak gösteriyor. Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. fan olmadığı için 0 rpm gösteriyor program. Ben de aynı bilgisayarı 5 ay önce Vatan Bilgisayar'dan aldım. Bende de şuan oyun oynarken donuyor bilgisayar sebebini bulamadım. Sende donma var mı ?

5 veya 6 ay önce vatan bilgisayardan;
MSI GP62 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-8GB-1TB HDD-15.6''-GTX950M 2GB-W10 bu laptopu aldım. LoL oynarken işlemci ve ekran kartı 64 dereceyi geçmiyordu. CS'de de en fazla 70'i görüyordu. Şimdi LoL'de her ikiside 70 derece CS'de de ekran kartı 63, işlemci 80 derece. Makineye bir şey olacak diye korkuyorum bir de şu shıft mode olayı var ben pek anlamadım ama sport moda aldığımda CS'de 86 dereceye geliyor işlemci. Green moda aldığımda 80'i geçmiyor. Ekran kartı çok az ısınıyor ama işlemci çok fazla ısınıyor. Sorun nedir? Bir de MSI'ın dragon gaming center diye programı var orda 1. Fan ve 2. Fan hızlarını gösteriyor. Programa oyun içinde oyun dışında baktığımda 2. fanın hep 0 RPM olarak gösteriyor. Sorun nedir?
Hocam bende gv62 var ve oyun oynarken işlemci 75 dereceyi buluyor. Nasıl halledeceğim bilmiyorum. Sizde de öyle mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı