Msi Gp62 Leopard Pro SSD yükseltmesi ve garanti

RienNN

Megapat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi. 4299 TL ile sonunda taşınabilir bir oyun bilgisayarı bulduğumu düşünüyorum. Bunu da sizinle paylaşmak istedim fikirlerinize oldukça değer veriyorum. Biliyorum belki çoğunuz bu fiyata daha iyi laptoplar var diyeceksiniz ama ben MSI almakta karar kıldım. Yine de fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

MSI GP62 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB HDD-15.6''-GTX960M 2GB-W10

Birde küçük bir sorum olacak elimde 240 GB bir SSD var eski laptobumun bunu içine takarsam garanti gider mi ?
Ve laptobun kendi dosyalarına zarar vermeden SSD'yi nasıl takabilirim yardımcı olursanız sevinirim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu modeli de bir düşün derim. Pek bir farkları yok ancak RGB klavye çok hoş bir özellik.
SSD sorununa gelecek olursak MSI'da SSD ve RAM için ayrı bir kapak yok Asus'larda ki gibi. O yüzden arka kapağı söktüğünde garanti dışı bırakma olasılıkları yüksek. Servise götürürsen onu takmak için para alacaklarını zannetmiyorum.

GP62 iyi ama alüminyum gövdeye sahip PX60 daha iyi. Fiyatı ve teknik özellikleri aynı. MSI'da RAM, HDD yada SSD değişimi için kapaktaki garanti etiketinini çıkartılması yada yırtılması garantiyi bozmuyor.

MSI PX60 6QE-487XTR GTX 960M Notebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…