MSI GP62 Leopard vs Asus GL553VD

Sizce hangisi daha iyi?

• Oy verenlerin toplamı
    6

Kanozmaz

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. Doğum günüm Ağustos'un 7'sinde ve eski emektar notebookumu değiştirmeyi planlıyorum. Vatan bilgisayarın gece indirimlerini takip ediyorum ve bugün itibarıyla iki laptobun da fiyatının 4500 TL civarında olduğunu gördüm. MSI gibi profesyonel çalışan bir markaya güvenmekteyim ancak Asus da yıllardır bu işin içinde ve bu yüzden seçim yapmak kolay değil özelliklerine bakacak olursak Asus'ta 128 GB SSD olması dışında bir fark yok. Burada takıldığım nokta ise cihazın kasa kalitesi, uzun ömürlülük, ve giriş portları. MSI notebooka bütün girişlerden birer tane koymuş Asus'a bakınca biraz az gibi düşündüm. Sizin fikirlerinizi de almak isterim, başka notebook önerileriniz varsa duymak isterim, sağlıcakla kalın

Edit: Notebook oyun amaçlı alınacaktır, göstereceği performans önemlidir

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster almaktan niçin vazgeçtiniz?

Monster almaktan niçin vazgeçtiniz?
Çünkü alacağım bilgisayarı uzun süre kullanmayı planlıyorum. Monster beni uzun süre sağlam bir şekilde götürür mü emin değilim. Sonuçta bir Asus veya MSI kalitesinin Monsterda olmadığı aşikar. Şuan iki ürünün de fiyatı çok yüksek ve indirimle birlikte 300-400 tl fark vererek sahip olunabilirim.

Eğer Monster'den vazgeçtim diyiyorsan Asus vs Msi gibi bir karşılaştırmaya gerek yok zaten Asus'un fiyat politikası çok saçma ve Asus'un çok kaliteli olduğunu söyleyemeyeceğim. Monster almayacaksan kesinlikle Msi almalısın fakat Monster seni 2 yıl götürür götürmez diyede düşünmek yanlış olur.

Bu arada Asus ve Monster'in aynı fiyat segmentindeki bilgisayarlarında Monster Asus'dan daha kaliteli onuda diyeyim. İstersen vatana gidip Asus X550VX modelinin kasa kalitesini inceleyebilirsin. Aynı fiyata Asus tek fan ve 2GB Vram sunuyor ve kasanın ortası HJKIU tuşlarının olduğu kısım esniyor.

Bu arada bir bilgi vereyim 6.nesil İ7 7.nesil İ5'ten daha başarısız oyun konusunda eğer İ7 alacaksanız 7.nesil olanlarını tercih ediniz.

İki cihazın da işlemcisi I7 7700HQ, Monster ne kadar iyi şu an bilmediğim için biraz önyargılı davranıyorum çünkü Monster cihazı inceleme şansım yok. Oylamaya göre MSI daha çok tercih edilmiş. Cihazları tek tek incelemediğim için gidip mağazada teste tabi tutarak karar vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet farkettim Monster'a karşı biraz önyargınız var fakat cidden milletin dediği kadar kalitesiz değil o Asus modelinden daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Kuzenimde Abra A5 V11.1 var ve cidden kalitesiz değil ve fanlar gayet yeterli düzeyde soğutuyor ve 6 aydan beri Hiçbir sıkıntı ilede karşılaşmadı.
Ön yargınızı kırın derim aradaki fiyat farkı 100-200 TL değil.

İsterseniz resimde atabilirim. Youtube'da Muzaffer Güven'in oyun testlerinede bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…