MSI GP62 vs ASUS GL553VD

Onurbpm

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aklımda 2 laptop var.

Biri bu :
MSI GP62 LEOPARD CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB HDD-15.6''-GTX1050 4GB-W10

Diğeri bu:
ASUS GL553VD-DM032T i7-7700HQ 16GB 256GB SSD 1TB 4GB GTX1050 15.6 Windows 10

Daha öncede MSI almıştım. GP62 6. nesil olanı coil whine yüzünden sinir oldum geri verdim bu MSI'da 1050 ekran kartı var bunda daha önce coil whine sorunuyla karşılaşmadıklarını belirttiler tek sorunum msi da bu aslında.

SSD eksik biliyorum fakat daha sonra samsung pro 960 takacağım ayrıyeten. Asusa gelince ASUS'ta da tek fan varmış ısınma sıkıntı yaşanabiliyormuş okuduğum kadarıyla. Ben yazılım mühendisliği okuyorum aynı zamanda müzik yapıyorum bilgisayarda ses mühendisliğiyle uğraşıyorum. İhtiyacım olan işlemci gücü oyun oynamam.

Sizce bu iki sistemden hangisini tercih etmeliyim MSI'da SSD sıkıntı değil dediğim gibi takacağım sıkıntı olan eski kötü MSI deneyimim ekran kartından gelen ses yüzünden çıldırmıştım ASUS'ta ise ısınma sorunundan çekiniyorum çoğu zaman dışarda çalıştığımdan soğutucuyla da uğraşamam. Bu bilgisayarlardan hangisi sizce daha akıllıca ? Ve bunlar dışında önerebileceğiniz bu fiyat aralığında laptop var mı ? Freedos olması sorun değil bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence coil whine senin şansına olmuş. Ben MSİ' ı tercih ederdim. Ona 960 pro takarsan uçak olur. Bu aralar nasipse bende alıcam. Bide eski MSİ' nda çift fan mı vardı?

Son düzenleme:
Evet çift fandı.Ben kararımı MSI dan yana verdim.Servisle konuştum daha önce GTX1050 ekran kartlarında bu sorunla karşılaşmamışlar.Olmadı artık bunuda geri verip Asus alırım Şuan Vatanda 5.700 tl indirime girmesini bekliyorum bir ara 5000 tl idi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…