MSI GP62 vs HP Pavilion Gaming

canerkaleagasi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba;

Bugün MSI GP62 almaya gitmiştim ki satıcı arkadaş kafamı allak bullak etti. Biraz zorladım pek tatmin edici cevaplar veremedi ancak 2 cihaz arasında ciddi bir donanım farkı olduğu için buraya sormak istedim.

MSI: MSI GP62 LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB HDD-15.6''-GTX960M 2GB-W10

HP: HP PAVILION GAMING CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-2TB+128SSD-15.6"-GTX960M 4GB-W10

Cihazlar bunlar. MSI'ı oyunlarda 1 adım önde olarak görürüm hep. HP'nin bu cihazının belirli özellikleri daha iyi ancak ısınma sorunu yaşar mıyım ondan emin olamadım. Sizler bu 2 cihazın performansı ve ısınma durumları hakkında neler düşünüyorsunuz?

Merhaba.Başka bir konuda MSI GP62 ile ilgili bir bilgi vermiştim.Size de alıntı yapıyorum.

''O model şuanda satılmıyor ve satılmayacak. Dün Vatan Bilgisayar'ı aradım,ürünün modelini verip neden sepete ekle butonu olmadığını sordum.Kendileri ürünün stoklarında olmadığını ve daha da satışa sunulmayacağını söylediler.İsterseniz sizde kendilerini arayıp bilgi alabilirsiniz.Tahminimce bazı mağazalarında ''teşhir ürünü'' olarak satılıyordur.Tahminim dayanağı da:Ürünün stoksuz olması ve fiyatının normalden çok az olması.Şahsi görüşüm olarak belirteyim teşhir ürünlerinden uzak durun.''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…