MSI GP62M 7RD Gaming Laptop Nasıldır?

Peki memnun musunuz? Hiç FPS drop yaşadınız mı? Bilgisayar ısınıyor mu?
PC den çok memnunum. En fazla 60 dereceyi gördüm ki bu bir laptop için iyi bir ısı değeri. Nadiren fps drop yiyebiliyorum ama dediğim gibi gerçekten çok nadiren.

PC den çok memnunum. En fazla 60 dereceyi gördüm ki bu bir laptop için iyi bir ısı değeri. Nadiren fps drop yiyebiliyorum ama dediğim gibi gerçekten çok nadiren.
BF yada call of duty gibi oyunları denediniz mi?

CS:GO ortalama kaç fps alıyorsunuz?

BF yada call of duty gibi oyunları denediniz mi?

CS:GO ortalama kaç fps alıyorsunuz?
ortalama 90-110 arası ama haritaya göre değişir bu fps değeri.

COD ve BF1 Maalesef deneyemedim ama bir gün deneyince size değerleri iletebilirim.

@Gordon Freeman Eğer test etmemi istediğiniz bir harita varsa test edebilirim fpsi.

hocam sistemi sıfırdan Ssd'ye mi kurdunuz yoksa klonladınız mı herhangi bir program ile ? ve şu ssd ile uyumluluğunu sorabilir miyim bir bilginiz var ise ; Samsung 960 EVO NVMe 250GB 3200MB-1500MB/s M.2 PCI-E SSD Fiyatı

Sizden bir ricam olacak Mehmet Bey. Mümkünse sizin için bilgisayarınızın şarjını %5 e düşürüp kendini uykuya alıyor mu diye dener misiniz? Bende aynı bilgisayardan kullanıyorum çok memnun kaldım ama bu durum benim canımı sıktı biraz böyle olması. Cevaplarsanız çok sevinirim. Size iyi günler dilerim.

Merhaba, bu ürünü ben de almayı düşünüyorum. Hala kullandığınızı varsayarak soruyorum, memnun musunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…