MSI GP62M 7RD notebook'a sahibim. Bilgisayarı alalı 5 ay civarı oldu. Laptopta sağ üst tarafta güç düğmesinin yanında fan tuşu var. Bu tuşa basınca fanları advanced moda alıyor. Bununla birlikte laptobun arkasında bulunan fanlar çok yüksek devirde dönüp oyunlarda çok yardımcı oluyordu. İlk aldığım zamanlar fanlar yüzünden masadaki tozlar etrafta uçuşurken şimdi elimle fanların üflemesine bakmama rağmen ilk aldığım performansı alamıyorum. Bu yüzden de CPU ve GPU dereceleri oyunlarda 90'a dayandı. Garip kısmı da ilk aldığım zaman fanları advanced moda aldığımda çıkan ses şiddetiyle şu anki aynı fakat çok daha az üflüyor. Dragon Center'dan ayarlarla oynamayı denedim işe yaramadı. Sonra da varsayılan ayarlara döndürdüm yine faydasını göremedim. Laptoba alt taraftan baktığımda fanların olduğu kısımlarda ızgara var ve bir kusur da göremiyorum. Saç kurutma makinesiyle tozları almaya çalıştım fakat işe yaramadı. Laptobu açmak da istemiyorum. Artık son çare buraya yazmaya karar verdim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.