Daha fazla
- Meslek
- İşsiz (öğrenci)
Merhaba şu an MSI GP62M Leopard laptopum 8 GB 2400MHz CL17 RAM içermekte. Üniversiteye gitmeden önce RAM miktarını başka bir tane 8 GB daha ekleyerek 16 GB yapmak istiyorum. Kısa bir araştırma sonucu bulduğum iki tane uygun fiyatlı RAM linkini aşağıya yazdım. Kingston marka olan CL16 fakat laptop anakartının CL17'de çalıştıracağını varsayıyorum. Diğer RAM ise çok bilindik bir marka değil ama değerleri tam olarak tutuyor. Sizce laptop için RAM miktarını 16 GB yapmak ne kadar mantıklı olur? Sonuç olarak çok oyun oynamayacağım amacım ileride sorun olmasın diye kullanış deneyimini iyileştirmek. Hangi RAM daha iyi olur eğer daha fiyat/performans bir seçenek varsa duymak isterim, şimdiden teşekkürler.
www.n11.com
www.gittigidiyor.com
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.