MSI GP62M Laptop DDR4 RAM önerisi

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
İşsiz (öğrenci)
Merhaba şu an MSI GP62M Leopard laptopum 8 GB 2400MHz CL17 RAM içermekte. Üniversiteye gitmeden önce RAM miktarını başka bir tane 8 GB daha ekleyerek 16 GB yapmak istiyorum. Kısa bir araştırma sonucu bulduğum iki tane uygun fiyatlı RAM linkini aşağıya yazdım. Kingston marka olan CL16 fakat laptop anakartının CL17'de çalıştıracağını varsayıyorum. Diğer RAM ise çok bilindik bir marka değil ama değerleri tam olarak tutuyor. Sizce laptop için RAM miktarını 16 GB yapmak ne kadar mantıklı olur? Sonuç olarak çok oyun oynamayacağım amacım ileride sorun olmasın diye kullanış deneyimini iyileştirmek. Hangi RAM daha iyi olur eğer daha fiyat/performans bir seçenek varsa duymak isterim, şimdiden teşekkürler.

Burada teknik veriler var 2400 destekliyor ama üretimi bitti 2666-3200 MHz alabilirsin uyumlu çalışır. 3200 CL22 RAM aldın diyelim 2400 MHz CL17 olarak çalışacaktır.

Burada teknik veriler var 2400 destekliyor ama üretimi bitti 2666-3200 MHz alabilirsin uyumlu çalışır. 3200 CL22 RAM aldın diyelim 2400 MHz CL17 olarak çalışacaktır.
Bu konuyu açalı baya oldu ben alıp taktım gittigidiyor'dan sanırım. Dual channel çalıştı sonra sorunsuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı