MSI GP63 Leopard 8RE-235XTR Laptop Nasıldır?

blithe

Megapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni seri bir laptop. Daha çok yeni olduğu için inceleme zor bulursunuz. MSI yakın zamanda driverları ekleyecektir. Zaten Windows 10 temel tüm driverları yüklüyor, ekran kartını ve basit driverları güncel tutarsanız sıkıntı çıkmaz.
MSI kalitesi ortada. Sizi üzeceğini sanmıyorum.

MSI'in sayfası şu an bakımda, ben de güncelleme yapamıyorum.

MSI'in sayfasına ben de erişemiyorum şu anda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarin harddiskinin bir bolumu Driver CD’si diye ayrık. Tek tıklama ile tüm driver kurulumuda mevcut. Yeni bilgisayar driverlar güncel siteye daha gecen gun girdim. Sürümler aynıyda cihazı alalı 1 hafta oldu gayet memnunum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Benim konumu size link olarak atmıştım.

Hocam kolay gelsin notebook kutusunun içerisinden mouse ile yazılım cd leri çıktı mı?

Hocam kolay gelsin notebook kutusunun içerisinden mouse ile yazılım cd leri çıktı mı?

Mouse çıkmıyor yanında sadece çanta geldi. CD de çıkmıyor, bilgisayarın içindeki harddiskin içinde driver CD diye bir bölüm ayarlamışlar. Tek tıkla kurulum özelliğide mevcut.

Mouse çıkmıyor yanında sadece çanta geldi. CD de çıkmıyor, bilgisayarın içindeki harddiskin içinde driver CD diye bir bölüm ayarlamışlar. Tek tıkla kurulum özelliğide mevcut.
Bir şey daha sorucam Windows u oem mi yükledin yoksa orjinal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…